Fase aanmaken

Maak fasen voor de tijdlijn. Fasen ordenen de momenten in de behandeling.

Schermafbeelding_2019_04_11_om_085419.png?hash=566a531f3e26fc95

Goede voorbeelden van fasen:

Welkomfase: bevat meestal algemene informatie over het ziekenhuis of de kliniek, informatie over de artsen en het team, informatie over de toelating tot het ziekenhuis of de kliniek.

Voorbereidingsfase: bevat meestal algemene informatie over alles wat patiënten vooraf moeten weten over hun behandeling/operatie, de loop van de behandeling en algemene medicatie.

Operatiefase: bevat meestal algemene informatie over medicatie gerelateerd aan de operatie, de dag van de operatie, de operatie zelf en bijvoorbeeld, de herstelfase.

Nazorg: bevat meestal algemene informatie over nazorg, tips voor thuisvoorbereiding en/of revalidatieoefeningen.

U kunt de volgende instellingen gebruiken voor het aanmaken van de fase:

Schermafbeelding_2019_04_11_om_085522.png?hash=6add7dc603fe5aa9

• Naam van de fase
  • Zichtbaarheid van de fase
  • Kleur
  • Voorwaarden