Moment Type: Basis

Schermafbeelding_2019_03_27_om_132222.png?hash=ca5a21df681080a9

1. Titel
2. Tekst - Houd het kort, 2 tot 3 sets zijn geschikt voor momenten
3. Afbeelding / Video - Selecteer een afbeelding uit de mediabibliotheek door op "Afbeelding toevoegen" te klikken of voeg een YouTube- of Vimeo-koppeling in.
4. Icoon - Selecteer een geschikt symbool
5. Tijdsaanduiding - Stel met de tijdweergave een dag en een tijd in, waarop het moment van toepassing is. U kunt push-berichten inschakelen, maar alleen als de tijd tijdsafhankelijk is. Onder 'Tijd verbergen' kun je de tijd op het moment verbergen.
6. Fase - Selecteer een fase waaraan het moment wordt toegewezen.