Informatie element maken

Link informatie items met momenten om de patiënt meer informatie te geven. Je voegt een moment toe en kiest moment ''informatie'' of je geeft een informatie item in het informatieoverzicht een andere koppeling.

Schermafbeelding_2019_04_11_om_110053.png?hash=11e920469035e0c0

Je kan informatie direct aan het moment toevoegen door een bestaand element te selecteren in het ''informatie moment''. Om dit te doen, ga je naar ''informatie openen'' en klik je op ''zoek het informatie item''.

Schermafbeelding_2019_04_11_om_110126.png?hash=6f4119452817bf3a

Ook kan je een nieuw informatie item maken door op de knop "nieuw informatie item". Vervolgens wordt er een venster geopend waarin u de informatie kan aanmaken.