Afbeeldingen en video's toevoegen aan informatie elementen

Voeg een afbeelding of video toe aan een informatie element.

Schermafbeelding_2019_04_11_om_110445.png?hash=516af1db00d74520

Je kan een nieuw informatie element maken en daar een afbeelding of video toevoegen.

1. om een foto toe te voegen, klik je op de knop "+ afbeelding toevoegen".

2. De mediabibliotheek wordt geopend en je kan een of meerdere afbeeldingen selecteren.

3. Voeg een Youtube- of Vimeo link toe om een video toe te voegen.