Afbeeldingen in de bibliotheek toevoegen

Er zijn twee manieren om afbeeldingen toe te voegen. Als je een moment aanmaakt of in de bibliotheek.

Schermafbeelding_2019_04_11_om_140230.png?hash=6e15d287b6677cbb

In de bibliotheek kan je nieuwe afbeeldingen toevoegen door op de knop ' + upload een nieuwe afbeelding' te klikken. Hier kunt u ook meerdere afbeeldingen tegelijk uploaden naar het CMS.

De map met stockfoto's is vrij van rechten en kan door elke organisatie gebruik worden.

Tip: Gebruik zo veel mogelijk persoonlijke foto's om de app zo uniek mogelijk te maken.

Om een map toe te voegen, klik je op '+ map toevoegen'. Deze zijn dan makkelijk terug te vinden, bij het kiezen van een foto in een moment.