Creëer de eerste behandeling

Onder het hoofdmenu "Behandelingen" vindt je een overzicht van alle bestaande behandelingen.

Schermafbeelding_2019_03_27_om_105031.png?hash=05fc454552fb34d7

• Klik op de knop Behandeling toevoegen om de eerste aangepaste behandeling te maken
  • Je krijgt de basisinstellingen voor de behandeling
De volgende instellingen zijn hier te vinden:

1. Naam van de behandeling: voer hier de naam van de behandeling in, bijvoorbeeld: Totale heupprothese
  2. Belangrijke gegevens: voor elke behandeling voer je over het algemeen een belangrijke datum in. Dit is in de meeste gevallen de behandelingsdatum. De patiënt kan vervolgens de datum voor de ingestelde gebeurtenis in de app opgeven. Je kan ook meerdere belangrijke datums maken.