Creëer het eerste moment

Maak momenten voor je tijdlijn. Momenten geven de informatie aan patiënten, verschillende acties en kunnen afbeeldingen of video's weergeven.

Schermafbeelding_2019_03_27_om_105553.png?hash=de1df9f5bbf88f4a

Ja kan kiezen uit verschillende sjablonen waarmee je eenvoudig en snel momenten kan maken. Elke sjabloon heeft enkele basiselementen die u moet instellen.

De sjablonen hebben aanvullende instellingen en kunnen verschilllende informatie geven.

Zie hier een lijst met alle sjablonen en hun aanvullende instellingen:

1. Basis - tekst, eventueel met afbeelding of video

2. Informatie - Idem als standaard, incl. Linken naar een informatie-element

• Open informatie of maak een nieuwe aan
  • Knoptekst
  • Zichtbaarheid van de knop

3. Stel een open of meerkeuzevraag

• Type vraag

4. actie - Incl. Knop rond b.v. om een e-mail te sturen of om een website te openen

• Actie

5. Vooruitgangsdrijver - Stel meerdere keren een vraag om te meten en de voortgang aan te geven

• Voeg de voortgang van de tracker toe

6. Datum - Incl. Knop om een belangrijke datum in te stellen

• Belangrijke datum
  • Knoptekst
  • Zichtbaarheid van de knop

7. Behandeling - Incl. Knop om de behandeling te veranderen

• Knoptekst
  • Zichtbaarheid van de knop

8. Persoonlijke code - Incl. Knop om de persoonlijke code in te voeren

• Knoptekst
  • Zichtbaarheid van de knop

9. Vragenlijst - Incl. Knop om een vragenlijst te openen

• Verwijzing naar de vragenlijst
  • Zichtbaarheid van de knop