Informatie moment maken

Link informatie items met momenten om meer informatie te geven aan de patiënten. Om dit te doen, wijzigt je het momenttype in "Informatie" of maakt je een nieuw item in het informatieoverzicht aan.

Schermafbeelding_2019_03_27_om_121311.png?hash=57cb91bda4317f98

Vanuit daar kan je eenvoudig een informatie item creëren.

Schermafbeelding_2019_03_27_om_124850.png?hash=9da1b4b1e97d9dbb

Ga naar het informatieoverzicht om een nieuw informatie item te maken.

Hier kan je alle losse informatie items maken. Deze kunnen aan een moment worden vastgemaakt, maar dat hoeft niet. Dit element komt dan bij het informatie tabblad van de app te staan, maar niet op de tijdlijn.