Maak een Apple Developer Account aan

Volg onze stapsgewijze handleiding om uw Apple-ontwikkelaars-account aan te maken.

Apple_Developer_Acoount.png?hash=d37080b518de71d2

1. Maak een Apple ID aan
    Begin hier: https://appleid.apple.com/acco... Gebruik bij voorkeur het e-mailadres van uw bedrijf. U moet toegang hebben tot het e-mailaccount dat is gebruikt om het e-mailadres te bevestigen.
  2. Maak een D-U-N-S-nummer
    Volg dit:
    Link: http://www.dnb-nederland.nl/dnb-data/dunsnummer
  3. Begin het registratieproces
    Link: https://developer.apple.com/programs/enroll/
    Zorg ervoor dat de naam van dit account overeenkomt met de naam van de app. Klik op "Start" en log in met uw Apple ID. Beantwoord de eerste vraag: "Ik ontwikkel apps als ..." met "bedrijf/organisatie.
  4. Verificatiegesprek
    Nadat u zich hebt aangemeld bij het ontwikkelaars programma, belt Apple u binnen 24 tot 48 uur. U wordt gevraagd of u bevoegd bent om uw organisatie te binden aan juridische overeenkomsten en of de bedrijfsnaam wordt beoordeeld.
  5. Akkoord accepteren
    Na het gesprek ontvangt u een e-mail van Apple waarin u wordt gevraagd de overeenkomst te herzien. Accepteer de overeenkomst en het lidmaatschap. Betaal met creditcard.
  6. Add Admin to Apple Developer Account
    Interactive Studios is de ontwikkelaar van de Patient Journey-app. Om uw app in te dienen en bij te werken, hebben we toegang tot uw account nodig. Voeg alstublieft ons e-mailadres toe: appdeploy@interactivestudios.nl als beheerder. Merk op dat het erg belangrijk is om ons toe te voegen als beheerder. Anders kunnen we uw app niet verzenden.
  7. Voeg App Manager toe aan iTunes Connect
    Voer alstublieft hetzelfde e-mailadres in: appdeploy@interactivestudios.nl als admin.