Het dashboard

Op het CMS-dashboard kan je alle informatie over de statistieken van de app te vinden. Kijk hoeveel gebruikers de app hebben gedownload, hoeveel actieve gebruikers de app heeft of wat de meest gebruikte behandelingen zijn.

Hier is een overzicht van alle informatie op het dashboard:

Schermafbeelding_2019_04_11_om_144221.png?hash=955bee1666a8d9ee

1. Gebruik van de app:

• App-downloads
  • Actieve app-gebruikers
  • Verzonden pushberichten
  • App-weergaven

2. Dashboardgrafiek:

De dashboardgrafiek toont de volgende informatie:

• App items bekeken
  • Actieve gebruikers
  • Verzonden pushberichten

3. Exportfunctie Dashboard:

Om de Actieve gebruikers en de App-dowloads te exporteren, druk je eenvoudig op de knop "statistieken exporteren". Er wordt gevraagd welke statistieken je wil exporteren. Klik op "Exporteren" en het downloaden start vervolgens automatisch. Het geëxporteerde bestandsformaat is CSV.

4. Dashboardfilter:

Voeg filters toe aan de weergave om bepaalde perioden te beperken of om alleen een specifieke behandeling weer te geven. Je kunt hiervoor de knoppen "Statistieken" en "Periode" gebruiken.

5. Meest gekozen behandelingen

Hier kan je bekijken welke van de behandelingen het vaakst wordt gebruikt. Klik op toon alles en vervolgens zie je de complete lijst van behandelingen.

6. Meest voorkomende informatie items

Hier zie je welke informatie-elementen het meest worden geopend in de app. Klik op toon alles en vervolgens zie je de complete lijst van informatie items.

7. Activiteiten op de tijdlijn

Hier kan je zien welke antwoorden patiënten hebben gegeven op de gestelde vragen.

8. Recente activiteiten

Hier zie je wat de laatste activiteiten in het CMS waren.